november 2, 2007, admin | RMDSZ

Kelemen Hunor: Tőkés román kampányszakértővel dolgozik!

„(…) az RMDSZ nem alkalmazott kampánystratégákat, nem alkalmazott külföldi szakértőket és cégeket, nem alkalmazott román szakértőket és cégeket, ahogy teszi a püspök úr, aki bukaresti román kampányszakértővel és céggel dolgozik” - jelentette ki Kelemen Hunor, az RMDSZ kampányfőnöke a Kossuth Rádió „Határok nélkül” című műsorában október 24.-én.Hogy Tőkés bukaresti kampányszakértőjére vonatkozó infó igaz-e vagy sem, annak utánajárunk (néhány órán belül az anyag olvasható lesz a Transindexen). A kampányfőnök nyilatkozata azért kerül negatív kampány blogba, mert azt sugallja: a román szaktanácsadás már önmagában valami rossz, szégyellnivaló dolog.

 

Hangfelvétel itt:

kelemenhunorakampanyrol.mp3


pontos átlag: 1.00

pontos átlag: 3.09


Hozzászólások

6 megjegyzés » “Kelemen Hunor: Tőkés román kampányszakértővel dolgozik!”

  1. bomba » november 2, 2007 22:07

    Sokkal jobban tette volna az RMDSZ is, hogyha alkalmazott volna kampanystrategakat,szakertoket. Egy kampanyban mindenkinek azt kell eladnia amije van, lehetoleg a legjobb csomagolasban, talalasban, s ez a folyamat nem mindig sikeres belso emberekkel, kezi vezerlessel… sot altalaban nem az ebben a formaban…
    A RMDSZ-es jelolteknel nagyobb agyuknak kampanysikereik utan is tanacsadok mondjak meg meg azt is, hogy a zoknija melyik iranyban legyen csikos, nem beszelve egyebekrol.

  2. lelkiismeret » november 2, 2007 22:53

    basescu all a hatterben
    csak a vak meg az elvakult nem latja
    ehhez meg aszisztal a teljes Tokes klan
    legyen mar vege az egesznek, es kapjon ki rendesen a puspok, ezt kivanom, mert mar irtozom az ujsagolvasatol is. Hala neki

  3. Balla Réka » november 3, 2007 12:30

    Hogy akarjuk, hogy egy kissebbségi párt hatékonyan képviselje a jogainkat, hirdesse a tolerancia értékeit, ha maga a párt, gyengébbek kedvéjért RMDSZ, szít gyűlöletet a kisebbség és a többség között?

  4. nevermind » november 5, 2007 19:44

    S akkor mi ?

  5. Istvan » november 6, 2007 13:44

    Bár ez lenne a legnagyobb probléma az RMDSz-szel. Melynek csak akkor jut eszébe az autonómia, ha éppen választás van. Mely minden ügyet, beleértve a kettős állampolgárság ügyét is, kizárólag kampányszempontok alapján mérlegel. (Emlékezetes, hogy 2000-ben, amikor nehezen gyűltek az aláírások Frunda Györgynek, az RMDSZ összekapcsolta a gyűjtést a külhoni állampolgárságért való gyűjtéssel. Akkor azt vállalta, hogy az összegyűlt aláírásokat továbbítja a magyar kormánynak. Mikor Frundának elég aláírása volt, leállt a gyűjtés s a továbbítás mindmáig várat magára. Közben persze az idő meg a december 5i népszavazás túllépett az ügyön.)

  6. Johannes » november 20, 2007 00:10

    Apropo Basescu, Tőkés és a PD reklámanyagai valami miatt mindig egy időbe landolnak a postaládákba. Véletlen, nem véletlen, nem tudom.

kontakt: negativ@transindex.ro