május 14, 2008, admin | más

Borboly drogos, korrupt, gazember, erkölcstelen, semmiházi, rabló. És le is csukták

Ez a szórólap május 13-án jelent meg csíkszeredai postaládákban. A táviratszerűen megírt kampányanyag egyrészt igénytelen nyelvezetével (a mondat eleji nagybetűket sem mindig tartotta be a szerző) illetve teljesen minimalista grafikai kivitelezésével tűnik fel, lévén, hogy semmi más, mint egy darab papír, Times New Roman betűkkel. Nincsen feltüntetve szerző, mégis sejteni lehet, hogy vagy az MPP, vagy egy polgáriakkal szimpatizáló magánszemély akciójáról van szó. Alább a távirat szövege olvasható átiratban – alatta maga a röplap.

 

Választási távirat

Ébredjenek fel! Meg kell nézni kire szavazunk Stop Nem szabad a magyarság sorsát korrupt, gazember, erkölcstelen, semmiházi emberekre bízni!!! Stop

Ki ez a szemét Borboly? Stop

Meggazdagodott a megyei tanács alelnökeként

  1. Megyei tanács alelnökeként zsarolással felvásárolta a legértékesebb területeket Csíkszeredában. Például a csíkszeredai kórház mellett Nagy Lajos dombján 13 hektár telket vásárolt Stop

  2. Már fiatal korában bebizonyította, hogy korrupt. Lenyúlta a MAKOSZ pénzét. Stop. Több mint 230 000 márkát lopott ottani ténykedése alatt. Stop

  3. Hogy akar a megye pénzével gazdálkodni egy olyan rabló, akinek az állam fele 4 milliárd tartozása van? Stop

Nem szabad megengedni, hogy drogos, lecsukott majd RMDSZ-es barátai közbenjárására kimentett ember kerüljön a megye élére. Stop

Milyen keresztyéni példát tud mutatni egy olyan valaki akinek a szülei évek óta szétköltöztek és ő is külön él feleségétől. Udvarhelyen mindenki tudja ki a szeretője Stop.

Tisztelt választópolgár. Kérjük mérlegelje kinek szavaz bizalmat, mert nem szabad a székelység sorsát semmirekellő, hitetlen gazemberekre adni Stop

 negkampanykesz2.bmp

 


pontos átlag: 5.00

pontos átlag: 3.75


Hozzászólások

12 megjegyzés » “Borboly drogos, korrupt, gazember, erkölcstelen, semmiházi, rabló. És le is csukták”

  1. danipajtas » május 14, 2008 17:53

    Hát ez nagy hablaty, a szerző bárki is csak összehordta ami mocskolódás eszébe jutott, legalább olyant válogathatott volna ami nem nyilvánvaló hazugság. Saját magát minősíti aki ilyenek írásával tölti az idejét.

  2. NagyVagy » május 14, 2008 23:45

    Nahat…ez aztan a rohejes dolog…nem s tudtam Csabarol, h ilyen ugyei vannak. Azt tudom, h a felesegevel nagyon jol kiegeszitik es szeretik egymast, es azt is hogy a szulei is nagy harmoniaban elnek egymassal…a tobbirol nincsennek informacioim, de ha ezen ismert tenyek szemenszedett hazugsagok merek kovetkeztetni a tobbire is, hogy ugyanaz a mese…nem veszes, nem fognak bedolni az ilyen tipusu anyagoknak az emberek, amugyis az elmult evekben tobb ember szemelyesen is megismerhette Csabat, es szerencsere nem a roplap tartalma alapjan:)

  3. Kinga » május 15, 2008 10:53

    Szerintem ez mar egyenesen vicces :)) Senki sem vehet komolyan ilyesmit. Ennyire amatornek lenni :)

  4. sss » május 15, 2008 21:44

    Az a szomoru, hogy a maganeleti dolgokon kivul (amit nem tudok es nem is vagyok kivancsi) valos dolgok vannak benne. O egy olyan “ugyes” erdelyi magyar politikus aki nyilvanosan bevallotta, hogy kozpenzeket lopott. Aki nem hiszi, jarjon utanna. A szomoru az, hogy akkor nem nezett senki a kormere, hiszen meg kicsi volt. Most mar a nagyok sem tudjak megallitani. Az udmr kenyeren elo magyar “sajto” (igen, idezojelben) kene ezekkel a temakkal foglalkozzon, de mivel nem erdek csak par esetlen amator tudja a veszharangot felreverni. Ha megnyeri a valasztasokat es haromszeken Tamas “Bajusz” Sanyi, akkor ket ev mulva mar a NASA a holdraszallast a ket megyeben gyakorolhatja mert a taj teljesen azonos lesz.

  5. Idea » május 16, 2008 16:21

    “Aki nem hiszi járjon utána.”
    Ez a népmesékben még jó befejezésnek számított, a politikában és úgy általában a “való” életben azonban ilyen vádaskodásoknak kézzelfogható bizonyítékok nélkül nincs helye!

  6. Zerge » május 17, 2008 22:51

    Ami igaz a szórólapból, az a MAKOSZ-os pénzek lenyúlása…. Borboly Csaba a Markó holdudvar fiatal hiénájaként kegyetlenül szétverte az ellenzéki gondolkodású ifjusági szervezeteket…és kisajátitotta magának és pajtásainak azokat a pénzeket amelyeket a fiatal erdélyi ifjusági szervezeteknek szántak. Ezekről kellett volna szóljon a szórólap…. ahoz senkinek semmi köze, hogy hivő ember vagy sem, vagy éppen ki és mi a szeretője… az magánügy.

  7. halimaci » május 19, 2008 18:01

    Huha,kihagyta azt hogy meg buzi is.

  8. sss » május 20, 2008 15:07

    Milyen bizonyitekra van szukseged kedves Idea? Mondom nyilvanosan bevallotta!!!!

  9. kisember » május 21, 2008 14:50

    Ezt nezzetek meg. Itt vannak erdekes dolgok meg bizonyitekeok. “Visszaélések sokasága egy magyar ifjúsági szervezetben?” cim alatt. Ez mar bizonyitott es nem mese es o is bevallotta, tehat…

    Ime: http://www.hhrf.org/erdelyinaplo/1999/9en-09t.htm

    Es egy kis izelito: Egy, Grünstein Szabolcs klántaghoz címzett levelében pedig így ír (marmint Borboly) : “Ha összeszámolod (az 1997. évi MAKOSZ-kongresszus), 6,85 millióba került. Ha ezt az összeget kivonod abból, ami kell jöjjön, akkor a TE NYERESÉGED 1,5 millió lej, ami több mint 300 DEM-et jelent. (…) Gusztinak (Olti Ágoston, a MAKOSZ ügyvezetô elnöke, klántag) adjál egy pár száz ezer lejt, hogy érezze a munkája jövedelmét, ha nem is dolgozott semmit. (…) Igazából a te érdeked, hogy 300 DEM-et egy hét (1) után megfogj, ami nem semmi. (…) Tehát neked ebbôl 800 DEM-ed kellett volna maradjon, és akkor azt mondanám, OK, nagyon ügyes vagy, így csak azt tudom mondani, amit Korodiéknak (Korodi Attila klántagról, a Közéleti Diákakadémia, a KÖDAK tanáráról van szó) mondtam, hogy ez majdnem egy nullszaldós vállalkozás, ami így nem lehet…”

  10. Kolozsvári » május 22, 2008 00:00

    keressétek a hencegő-hancogó szerzőt a csíkszentimrei Büdös rengetegében vagy valamelyik moffettában szellemi tankolás közben.

  11. zsolt » május 22, 2008 17:07

    egy dolog biztos: a szerző protestáns :)

  12. Vardotfalvi » május 22, 2008 20:18

    A fenti “úriember” MAKOSZ-os és más tevékenységéről itt is lehet egyet s mást olvasni: http://www.disputa.ro/cgi-bin/disputa/ultimatebb.cgi?/topic/2/20.html ;)

    A MAKOSZ-os dolgok pontos ismertetése itt: http://www.szabadsag.ro/archivum/1999/9feb-26.htm#E13E31

kontakt: negativ@transindex.ro