szeptember 1, 2008, admin | más - MPP

MPP: legyen Markó és Kelemen persona non grata!

Ígéretes negatív kampány-kezdet Tőkés András MPP-alelnöktől az a tegnapi kezdeményezés, miszerint össze kellene írni azon RMDSZ-es jelöltek névsorát, akiket nekívánatosnak tartanak, és akik ellen függetlenként indulnak a polgáriak. Tőkés szerint Maros megyében Markó Béla és Kelemen Atilla a “persona non grata”: az első azért, mert elsősorban ő a felelős az MPP és az RMDSZ közötti tárgyalások sikertelenségéért, Kelemennel pedig az a baj, hogy nem csinált semmit képviselőként.

A teljes névsorral visszatérünk.


pontos átlag: 2.00

pontos átlag: 3.18


Hozzászólások

8 megjegyzés » “MPP: legyen Markó és Kelemen persona non grata!”

  1. KSz » szeptember 1, 2008 16:11

    Jogos!

  2. szabi » szeptember 1, 2008 19:12

    Kedves MPP eloszor mutass fel eredmenyeket, dolgozz, alkoss es csak ezutan kritizald mas munkait!

  3. HJ » szeptember 1, 2008 20:41

    Megérdemlik mert semmiházi, makacs, kommunisták!

  4. Nem Zsoldos » szeptember 1, 2008 20:53

    Igen, jogos!

  5. Rubasov » szeptember 1, 2008 21:18

    Hm, már magam sem tudom, mi a jó, az MPPsekből személy szerint nem kérek, de kurvára ciki, h ismét Kelemen, meg Markó és a többiek indulnak a befutónak vélt helyekről.Kiábrándító….
    Nem marad más hátra, csak remélni hű szerelmet….

  6. zalanius » szeptember 2, 2008 01:58

    Nahát, feketelista. Hitlernek is volt. Sztálinnak is volt. Mussolininak. Ceausescunak. Franconak. Miért ne lehetne Szász Jenőnek?

  7. Garfield » szeptember 5, 2008 05:04

    Nem Marko, Kelemen & company a legnagyobb hibas ezuttal, (persze figyelembe veve az uj valasztasi rendszert es lehetoseget) hanem azok, akik ujra visszavalasztjak oket, illetve azok akik el sem mennek szavazni. Ok azontul, hogy a pofatlansag hatarat nem ismerik es moralisan nullak, azert hulyenek nem hulyek: ha egyszer van akit atverni, akkor miert is ne?! Jol vesd a fejedbe szolganep: akinek nincs szava, annak joga sincs es marpedig az egyeduli szavad az a valasztasok napjan lehet!!! Ha nem elsz alkotmany adta jogoddal kuss a neved!!!

  8. Hozzaszolo » szeptember 5, 2008 13:31

    Konnyu azt tamadni, aki csinal is valamit es nehez azt szidni, aki nem csinal semmit. Az utobbit csinalja az MPP. Semmit!! Igy akarnak nyerni, negativ kampannyal? Ugy nez ki, hogy csak ennyire futja. Szanalmas es szanalmas egyarant az is, hogy magyorok a magyarok ellen harcolnak, ahelyett, hogy egy jopar vezeto pozicioba nem valo roman politikus kiutnenek a “versenybol”…Hta hajra neketek magyarok!

kontakt: negativ@transindex.ro