október 12, 2007, admin | Tőkés László

Az úgy kezdődött, hogy a koma

Értékeljük, ha olvasóink kisegítenek egy negatív kampány-bejegyzés megírásában, de azt álmainkban sem reméltük volna, hogy maguk a politikusok teszik ezt meg. A Tőkés László kampány-emailjéről a Transindex postaládájéba érkezett anyagban a csütörtöki, gyergyószentmiklósi MPSZ-rendezvényről számol be a jelölt sajtóirodája. Idézet:

“Az értekezleten Tőkés László sajnálkozásának adott hangot az RMDSZ politizálása miatt: mint mondta, hivatalosan még el sem kezdődött a korteshadjárat, az RMDSZ, felrúgva megállapodásukat, máris negatív kampányt indított. Aradon ennek rendelték alá az egész megemlékezést, megüzenve neki, hogy ne látogasson oda, az István, a király bemutatóján felvonultatták a listavezetőket, Budapesten Orbán Viktor és a nemzeti összefogás ellen kampányol Markó Béla, Brüsszelben pedig éppen ők beszélnek megosztásról, akik megosztották az erdélyi magyarságot – sorolta a püspök. Elmondta: október 9-én levélben kérte Markó Béla RMDSZ-elnököt, hogy ne rúgja fel mindazt, amiben egyetértésre jutottak, ne tegye lehetetlenné az akkor megvalósulni látszó közeledés majdani folytatását.”


pontos átlag: 2.00

pontos átlag: 3.91


Hozzászólások

6 megjegyzés » “Az úgy kezdődött, hogy a koma”

  1. Tihi » október 12, 2007 15:50

    Most akkor itt az RMDSZ folytat negatív kampányt vagy Tőkés?
    Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez a nyilatkozat maga a negatív kampány, Tőkés negatív kampánya.

    Enyhe túlzásokkal, kis semmikkből csavar ki lejáratást, holott semmi ilyesmi konkrétan nem volt.
    Az a negatív kampány, hogy nem hívták meg Aradra?
    Vagy az, hogy a Fidesz szidták meg Budapesten?
    Vagy az, hogy elmondták Brüsszelbe, hogy nem jó, ha kétfele témogat az EPP, mért két szék közt esik a pad alá az erdélyi magyarság?

    Hol van itt a Tőkés elleni konkrét nagatív megnyílvánulás, vádaskodás, lejáratás? Mi hangzott ezekben az esetekben el negatív Tőkésről?

    Ugyanakkor meg ez a vádaskodó nyilatkozat maga nevezhető egy negatív kampánynak, az RMDSZ megvádolásának. Na ez már fogható vádaskodás.

  2. Blama Lujza » október 12, 2007 16:00

    Ideírom, hogy ez vicces, de kicsit negatív, talán: http://tokeslaszlo.ro/jatek/jatek.html. Cserebogarak, érted…!

  3. Muhaha » október 12, 2007 16:04

    Igen, foagdni merek h. eredetileg csótányok, svábbogarak, esetleg patkányok voltak, de izé, azt azért mégsem lehet. Így lett cserebogár

  4. Circus » október 12, 2007 16:33

    Nemzeti összefogás v. 1.1: OV+TL, muhaha.
    A lényeg, hogy Tőkés most sem veszik el a részletekben.

  5. Blama Lujza » október 12, 2007 17:21

    Cserebogarak azért, mert az RMDSZ-listán cserélődtek az emberek. Elmés. :)

    Még jó, hogy csak megelőzi őket a püspök úr, nem lép rájuk, hogy kifolyjon a belük, vagy valami ilyesmi.

  6. lelkiismeret » október 15, 2007 22:04

    A püspök úr nem csinál mást, csak szidja az RMDSZt. Nincs programja, nincs igazán partnere, csak populista barátai, bocsánat támogatói vannak.
    A játék nagyon ciki, ettől csak a needfor speedes kiscsávóknál lesz menő. Ez a duma meg az erdelyi jelölttel, hát ez a legcikibb. Számomra aki kisajátit magának egyszemélyben dolgokta, az annyira egó, hogy az orrával a garnist is simán leveri.

kontakt: negativ@transindex.ro