március 3, 2008, admin | RMDSZ - MIÉRT

Az RMDSZ fiatal titánjai megaszondják a tutifrankót

Ezt a gyönyörű közleményt találtuk ma a trindexes ügyelet-postaládában. Kicsit régi, ettől függetlenül megér egy gyors bejegyzést.


MIÉRT DRUKKOL SZÁSZ JENŐNEK

Basescu államelnök hétvégi Kovászna megyei látogatása során, kellemes körülmények között, egy munkaebéden Szász Jenő székelyudvarhelyi polgármester – aki a Magyar Polgári Párt (MPP) elnöke is – felajánlotta az államfőnek, hogy a Cotroceni-palotába szegődik kisebbségügyi tanácsadónak és ezért akár a választásokon történő részvételről is lemond, ha megkapja a tisztséget.

Jó döntésnek tartjuk Szász Jenő felajánlkozását. Székelyföldi politikából való kivonulásával az erdélyi magyar összefogás sírásója távozna Cotrocenibe. Polgármesteri ambícióinak feladásával pedig ismét fejlődés útjára léphetne Székelyudvarhely. Nem fordulhatna elő többé az, hogy Székelyföld legtehetősebb polgárságával rendelkező városában működésképtelenné, fizetésképtelenné váljanak a közszolgáltatások, a pedagógusok ne kapják meg időben bérüket, állandósult politikai cirkusz terepe maradjon a város.

Szász Jenő eltávozásával elhárulnának az akadályok a legfontosabb uniós forrásokból finanszírozandó beruházások megvalósulása elől, fellendülhetne Hargita megye, fellendülhetne Székelyföld. Kérjük Basescu államelnök urat, hogy ha tényleg a székelyek igaz barátja, akkor tanácsosként vagy a caracali autonómiamodel elméleti és gyakorlati kidolgozásának felelőseként vegye maga mellé Szász Jenőt.

2008. február 26.


pontos átlag: 3.00

pontos átlag: 2.73


Hozzászólások

Egy megjegyzés » “Az RMDSZ fiatal titánjai megaszondják a tutifrankót”

  1. kisember » május 21, 2008 13:36

    Ha ha assa ott a sirt mindegyik jooooooo booven. Nem csak Szaszt kene maga melle vegye Basescu, hanem az egesz RMDSZ vezetest is sajna.

kontakt: negativ@transindex.ro