április 23, 2008, admin | RMDSZ

Indul a domainspekuláció: érdemes meglátogatni a szaszjeno.ro-t

 

„Pár nap és én leszek a király!” - feliratot, illetve egy rajzolt Szász Jenő-portrét helyeztek el a http://szaszjeno.ro/ domain tulajdonosai az itt levő oldalon.

 

A Romania Top Level Domain adatai szerint a domain tulajdonosa az Udvarhelyszék Jövőjéért Egyesület (Asociatia pentru viitorul zonei Odorhei) nevű civil szervezet, akik megkeresésünkre nem kívántak nyilatkozni, csupán annyit mondtak: több közéleti személyiség nevéből álló domaint levédtek.

Amikor rákerestünk, kiderült, hogy az ő tulajdonuk az http://orbanarpad.ro/ is. Értesüléseink szerint a www.csintasamu.ro sem az újságíróból lett politikus birtokában van.

Google-kereséssel annyit sikerül kiderítenünk az egyesületről, hogy vezetője Benedek Árpád Csaba SZKT-tag, a MIÉRT székelyföldi alelnöke, a székelyudvarhelyi RMDSZ alelnöke. Szász Jenő MPP-elnököt nem sikerült elérnünk ez ügyben.

Update: az Udvarhelyszék Jövőéért Egyesület közleménye az ügyről itt olvasható.


pontos átlag: 2.00

pontos átlag: 3.36


Hozzászólások

Egy megjegyzés » “Indul a domainspekuláció: érdemes meglátogatni a szaszjeno.ro-t”

  1. hahó » április 23, 2008 18:59

    Azért nem is rossz az a karikatúra. Ezzel együtt dizájnban nulla az oldal, még akkor is, ha szándékosan ilyen üres. Vagyis még az egy kép+egy mondat kombinációt is el lehet cseszni.

kontakt: negativ@transindex.ro