április 24, 2008, admin | más - MPP

Szász Jenő megmondta a Székely TV-ben

Aki Markó-párti, az Gyurcsány-párti. Aki RMDSZ-párti, az MSZP-párti. Aki Orbán-párti, az MPP-párti – jelentette ki Szász Jenő a csíkszeredai Székely TV beszélgetőműsorában április 22.-én. Az adásban az MPP-elnök sugallta, hogy az RMDSZ hadilábon áll az egyházzal, mivel az RMDSZ-tagok közül sokan el vannak válva. Elhangzott még, hogy az RMDSZ egy szűk klientúrát szolgál ki, ők gazdagodnak meg, továbbá hogy az RMDSZ csődje abból is látszik, hogy Borbély László hazamenekül (ti. indul a marosvásárhelyi polgármesteri székért). Szász szerint az RMDSZ a múlt pártja, a jövő az MPP-é, melynek létrejöttében szerepet kapott a gondviselés, és az is elhangzott, az a legfontosabb, hogy az MPP az erkölcsi többség birtokában van.


pontos átlag: 5.00

pontos átlag: 3.70


Hozzászólások

4 megjegyzés » “Szász Jenő megmondta a Székely TV-ben”

  1. M.Zsolt » április 25, 2008 22:50

    Hat, igen. Tovabb ugyanabban a logikaban (sic!) Orban Viktor az Uristen, Szasz Jeno pedig kuldotte a foldon! Csak mikor lesz mar keresztrefeszitve??? Szep volt, Jeno, csak igy tovabb.

  2. zorg » május 13, 2008 08:39

    “az RMDSZ-tagok közül sokan el vannak válva”. Ez tenyleg attol fugg, hogy ki milyen partban aktival. Szomoru, hogy Jeno(ke) nem viccenk szanta, hanem komolyan gondolja.
    Szep volt Jeno, de most mar meg kellene keresi a pirulakat.

  3. Farkas » május 13, 2008 20:41

    Elvált eremdéeszes bozgor volnék, s nem érdekel, mit gondol a Jenő, a baj ott van, hogy válik túl gyakran - önmagától, Székelyföld, Erdély, sőt a saját gondolatainak autonómiájától, méltóságától.

    Jenő már Udvarhelytől is válik, csak még maga sem veszi észre - talán Alcsúttól, Felcsúttól, Orbántól és Viktortól még nem vált el. Ez megbecsülendő!!! További jó házaséletet, Jenő!!!!

  4. Idea » május 16, 2008 16:39

    Még szerencse, hogy Szász Jenő olyan jó viszonyban áll az egyházakkal. Főleg az ortodox egyházzal, és egyezséget köt velük a megyei tanács alelnöki székéről! Jó példa arra, hogyan adjuk el magyarságunkat!

kontakt: negativ@transindex.ro