május 23, 2008, admin | más - MPP

Késsel, kaszával RMDSZ-plakátok ellen

Székelyudvarhelyen letépték Borboly Csaba, az RMDSZ megyei tanácselnök-jelöltjének plakátjait plakátokat és szétszórták a plakátfoszlányokat. Fenyéden késsel, kaszával vágták össze az óriásplakátokat – tájékoztat az RMDSZ országos kampánystábja. Máréfalván a Borboly által bérelt területre felállított, saját tulajdonú óriásplakátjára ragasztják rá MPP-s vetélytársa plakátjait.


pontos átlag: 5.00

pontos átlag: 3.48


Hozzászólások

6 megjegyzés » “Késsel, kaszával RMDSZ-plakátok ellen”

  1. alpika » május 23, 2008 16:11

    Nyomós ok lehet a háttérben, ha kezd ennyire élet-halál harccá válni ez a versengés.
    Az előzményekben biztosan lehetne találni jónéhány indokot.

  2. Padi » május 23, 2008 18:11

    “kessel, kaszaval” - tiszta parasztfelkeles zajlik Udvarhelyen :D Gondolom Szasz Jenonek a vagyongyarapodasi botranya utan elet-halal kerdes, hogy vezeto pozicioban maradjon maskepp komolyan szamon kerhetnek tole ezt azt.

  3. Josika István » május 24, 2008 11:03

    Nem a plakátokkal van baja az embereknek sem városon, sem falun, hanem magával a párttal és a semmittevő, messzeföldön híres politikusaival!!!!

  4. Mihaly Imre » május 24, 2008 11:39

    A nyomos ok az RMDSZ-tol valo mind eroteljesebb elfordulas tetezve az RMDSZ rossz helyzetfelismeresevel, amikor barmilyen kompromisszumra hajlandoak a roman politikai elittel de semilyenre sajat kozossegukkel. Mem ismerik fel, hogy a szekelyfoldiek tobbet varnak politikai kepviseletuktol mint amit kaptak az elmult 19 evben, ha a jogos igenyekre nincs valasza az RMDSZ-nek es nem hajlando kezet nyujtani az ellenzekenek akkor szerintem rovid idon belul teljesen elvesziti a szekelyfoldiek maradek tamogatasat is . Ez lehet, hogy siralmas de torvenyszeru.

  5. Idea » május 26, 2008 14:36

    Törvényszerű?
    Szász Jenő és csapata éjszakánként 120 RON-T fizet azoknak, akik késsel tépik és kaszával vágják le a fizetett oszlopokra kitett “elefántfüleket”. Nem hinném, hogy ez a székelyföldiek támogatását tükrözi, sokkal inkább azt, hogy milyen disznóságokra vagyunk képesek pénzért. Jenőnek pedig van honnan elővenni a plakattépők fizetését, a 3,2 millió eurós lopásaiból.

  6. Mihaly Imre » május 27, 2008 09:46

    Ket kulonbozo dologrol beszelunk. Az, hogy Jeno milyen meger egy miset de ez nem feheriti ki az RMDSZ-t es sokat nem valtoztat a lenyegen meg a tendenciakon. Nem azert fordulunk sokan el az RMDSZ-tol mert a Jenot szeretjuk, hanem azert mert nem erezzuk, hogy kepviselne bennunket, sem ithon, sem othon sem az EU-ban. A plakattepkedes barmilyen eszkozzel csak tunet, bar lehet, hogy meg az sem, de az MPP erosodese annak ellenere, hogy semmiben sem mutatkozik lenyegesen jobbnak az RMDSZ-nel es feltunoek a gyermekbetegsegei jol jelzi az elegedetlenseget.

kontakt: negativ@transindex.ro