május 26, 2008, admin | más - MPP

A sötétség erői

“A sötétség erői angyalarcot öltenek. Nem ihletni akarnak, hanem csak kihasználni” – mondta az RMDSZ-ről vasárnapi, sepsiszentgyörgyi beszéde során Kovács István, az MPP megyei tanácselnök-jelöltje.


pontos átlag: 3.00

pontos átlag: 2.91


Hozzászólások

3 megjegyzés » “A sötétség erői”

  1. Sotetseg » május 26, 2008 13:52

    Azt hiszem ez a rövid film elárulja, hogy kik is lennenek a sötétség erői. Nézzük csak meg az MPP módszereit:
    http://www.youtube.com/watch?v=FNJLVURf30U

  2. Circus » május 26, 2008 20:54

    Csodalkozom, hogy Kovacs Istvan pap letere mar nem az apokalipszis lovagait latja az rmdsz jeloltjeiben.
    Ez a baj a lelkesz jeloltekkel, keptelenek eszrevenni, hogy a politika eyg mas kozeg mint a templom, aminek megvan a sajatos nyelve es ne is beszeljunk, hogy itt a megoldast nekunk embereknek kell nyujtanunk.
    Kovacs Istvan altalaban az erkolcsi tartasol szokott beszelni politikai megnylvanulasai alkalmaval - kozismert dolog sztgyorgyon (na jo, inkabb pletyka) hogy tavaly osszel az europai parlamenti valasztasokkor rmdsz plakatokat tepett le a tiszteletes ur (mentsegere legyen mondva lelkesztarsa erdekeben :))

  3. Kasper G. » május 29, 2008 20:24

    Kezdem únni, gyerekek: a Transindexen RMDSZ-es vezetők reklámozása (kemény kampány!) folyik, bemutatva minden lépésüket (gulyás, szereplés, avatás), no meg Szász Jenő, az MPP, a Sapientia folyamatos kitárgyalása (ami, ugye, teljesen “korrekt” kampányidőben), az ún. “negatív kampány monitor”-on pedig nagyrészt az MPP baszogatása. Tényleg olyan jók azok az RMDSZ-es gyerekek? Nincs köztük sikkasztó, róvottmúltú egy se?

kontakt: negativ@transindex.ro