október 1, 2007, admin | RMDSZ - MIÉRT

“A palást mögül az EMI hangján kikiabálni meglehetősen gyáva jellemre vall”

MIÉRT-es EMI-fikázással indítjuk negatív kampány-figyelő blogunkat. Az RMDSZ-es élmunkás ifjak közleménye abból az időből származik, amikor a vezérkar még nem adta ki az ukázt: gyerekek, csak ditirambusokban kampányolunk! Nyilatkozat előtt szájöblögetés, közben Colgate-mosoly, utána pedig spontán közösségi csókparti.

„Köszönjük az EMI-nek és a mögötte álló néhány személynek a figyelmet érdemlő, ám meglehetősen szokatlan hangnemű, ellentmondásoktól, torzításoktól hemzsegő nyilatkozatot. (…) Dolgozzunk, és tevékenységünk ne nyilatkozatok megfogalmazásában, a politikai ellenfél mocskolásában, utcai polgárpukkasztó események szervezésében merüljön ki. Felesleges grandiózus nyilatkozatokat kibocsátani, mert az erdélyi magyar választó átlát a szitán, ismeri a szereplőket, politikai, szakmai, erkölcsi előéletüket, tehát mindenféle EMI-s dörgedelem nélkül is döntési helyzetben van, és dönteni is fog november 25-én.

 

Felszólítjuk egyben a Tőkés László püspök úr palástja mögé álló önjelölt politikusokat, hogy rögvest bújjanak elő, hagyják abba az RMDSZ elleni rágalomhadjáratot, tartsanak önvizsgálatot, és mérkőzzenek meg a választók bizalmáért. A palást mögül az EMI hangján kikiabálni meglehetősen gyáva jellemre vall, s ha már mindenképp meg akarják menteni nemzetünket, akkor azt egyenes gerinccel tegyék.

Felszólítjuk tovább Tőkés Lászlót is arra, hogy a negatív kampány elutasítására tett ígéretét tartsa be, uniós kampányát támogató EMI alaptalan vádaskodásait, mocskolódásait állítsa le. Ha ezt nem teszi meg, akkor egyértelművé válik mindenki számára, hogy negatív kampány elvetésére tett ígérete csak üres szólam, és vicsorgó politikai ölebek bevetésével törekszik a tisztességes eszközökkel kampányoló RMDSZ jelöltjeinek a lejáratására. Tőkés Lászlónak most kell megszólalnia, mert ha hallgat az cinkos egyetértésnek minősül a mocskolódókkal.” (a MIÉRT elnökségének közleménye, szeptember 11.)


pontos átlag: 2.00

pontos átlag: 2.96


Hozzászólások

4 megjegyzés » ““A palást mögül az EMI hangján kikiabálni meglehetősen gyáva jellemre vall””

  1. Sztahanovista » október 2, 2007 15:36

    “ha már mindenképp meg akarják menteni nemzetünket, akkor azt egyenes gerinccel tegyék.”

    Ez az egyenes gerinc-dolog úgy látszik visszatérő motívum MIÉRT-es berkekben: anno Kovács Péter egy (gondolom saját) gerincéről készült röntgenfelvétellel kampányolt, hogy neki aztán nincs baj a gerincével. S hát nem jutott be, hihi:D

    Munka, tisztesség, bizalom: mintha nem huszas-harmincas nemzedék, hanem a nagytatám írta volna ezt a közleményt…

  2. nevermind » november 5, 2007 19:45

    Mi ? Felszólítják ? Kik is ? És főleg kit ? Nana !

  3. timerobber » május 20, 2008 19:03

    Röhejes, mint a merevdecka…

  4. kisember » május 21, 2008 13:33

    Ok beszelnek gerincessegrol, meg bujkalasrol?? Roluk mikor is hallunk??? jaaaaaa ha kampanyolni kell meg kommentalni a hatterbol, mint peeeeldaul ebben az esetben is. Bar en gyakran nem ertek egyet az EMI modszereivel, de ok legalabb igyekeznek tenni valamit, ugyhogy szerintem a MIERT- nek nincs joga az apellatahoz. S meg ok beszelnek mocskolodasrol es jellemrol………. Bujjatok ki Markolo Belus hata mogul fiuk. Ne onnan teregessetek.

kontakt: negativ@transindex.ro